Corthout Beton

Het zit in de familie.

Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987. De oprichter Rudi Corthout legde tijdens de eerste jaren vooral de nadruk op het verhuren van betonmixers aan betoncentrales. In de loop der jaren nam de vraag naar stortklaar beton enorm toe. Later zijn we ons ook op polybetonvloeren gaan focussen.

Stortklaar beton &  polybetonvloeren

Wij leveren stortklaar beton voor al uw projecten. Bovendien kan u bij ons terecht voor polybetonvloeren. Alles wordt op maat gemaakt.

Particulieren of zakelijk?

Onze correcte en doeltreffende manier van werken leidde ertoe dat we een sterk imago hebben opgebouwd. Vandaag zijn we dan ook fier op ons klantenbestand dat bestaat uit particulieren, gerenommeerde aannemers, kelderbouwers en industriebouwers.

Beton is onze passie.

Steeds meer dringt het besef door dat beton veel meer is dan alleen maar wat zand, cement, water en stenen. Onze klanten hechten dan ook veel belang aan de informatie die wij aan hen verschaffen, de snelheid waarmee we werken, onze beschikbaarheid én onze no-nonsense aanpak waarin een persoonlijk contact centraal staat.

Het is niet zomaar beton. Het is onze passie.

Tim Corthout – zaakvoerder

Start typing and press Enter to search