Het zit in de familie

Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987. De oprichter Rudi Corthout legde tijdens de eerste jaren vooral de nadruk op het verhuren van betonmixers aan betoncentrales. In de loop der jaren nam de vraag naar stortklaar beton enorm toe. En van ’t een kwam ’t ander: de enige volwaardige showroom van betonvloeren ter wereld zette voet aan grond in Heist-op-den-Berg. Polybeton en uitgewassen beton, twee polyvalente betontoepassingen als core business.

Gepassioneerd zaakvoerder Tim Corthout

U weet ongetwijfeld dat polybeton een complex product is. Net daarom is het ontzettend belangrijk een gepassioneerde partner te kiezen die weet wat hij doet en net dat tikkeltje verder gaat. Onze missie is vrij eenvoudig, elke dag willen we beter doen dan de dag ervoor. Die uitdaging gaan we aan met gezond verstand en een daadkrachtig beleid. U denkt vast: “Allemaal heel mooi, but what’s in it for me?”

Corthout Beton is de eerste firma in haar soort die u een complete omkadering biedt. Simpel gezegd, u belt, wij nemen op. U maakt met ons een afspraak, wij komen ze na. U vraagt een offerte, enkele dagen later is deze in uw bezit. We houden er niet van om rond de pot te draaien. Als (onder) aannemer moet u op ons kunnen rekenen en dienen wij flexibel en beschikbaar te zijn. Simpel toch?

“WIJ HEBBEN ‘CONCRETE’ IDEEËN VOOR U”

Het helpt natuurlijk dat wij al 30 jaar lang onze passie mogen uitoefenen. Die ervaring en expertise, gekoppeld aan het constant zoeken naar verbeteringen, maken van ons een valabele partner voor al uw toekomstige projecten.

Niets geeft meer voldoening dan de waardering en appreciatie van een tevreden klant. Dat en niets anders is onze drijfveer. U heeft mijn woord, zelfs op papier dat u op ons kunt rekenen. Bikkelhard!

Tim Corthout

Team

Tim

Tim

The man with a concrete plan

Kelly

Kelly

Queen of organised chaos

Nathalie

Nathalie

Backoffice queen

David

David

Inside sales hero

Bruno

Bruno

Warehouse wizard / Ninja on site

Andy

Andy

Ninja on site

Bart

Bart

Ninja on site

Bert

Bert

Ninja on site

Johan

Johan

Ninja on site

Jou

Jou

Ninja on site

Stefan

Stefan

Ninja on site

Dimitri

Dimitri

Concrete artist

Philip

Philip

Concrete artist

Rob

Rob

Concrete artist

Thomas

Thomas

Concrete artist

Wilt u ons werk van dichtbij zien?

Bezoek onze referenties